Sunday , December 10 2023

Servicii Medicale Brasov

Servicii Medicale Brasov

Toti pacientii din judet vor avea acces la Servicii Medicale Brasov de calitate inalta. Preturile si tarifele aferente serviciilor medicale vor fi accesibile tuturor. Anumite clinici specializate ofera abonamente foarte avantajoase. Fiecare pacient are posibilitatea de a alege abonamentul care asigura cel mai bine nevoile acestuia. Se vor acorda anumite privilegii.

Servicii Medicale BrasovAbonamentele medicale sunt si deductibile, in limita unei anumite sume de bani. Este un beneficiu fiscal oferit atat pacientilor persoane fizice, cat si pacientilor persoane juridice. Pentru a avea o sanatate buna, primul pas este preventia. Exista solutii personalizate de preventie si tratament.

Consultanta personalizata este parte componenta de Prestari Servicii medicale de calitate. Aceste servicii fac referire implicit si la pastrarea evidentei listelor si informatiilor despre pacienti. Astfel, la nivelul unei clinici exista o platforma digitala creata pentru specialistii in resurse umane. Aceasta platforma ofera acces digitalizat si complet pentru evidentierea fiselor de medicina muncii. Astfel, dosarul fiecarui pacient este disponibil in orice moment, in format electronic.

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

Ce boli trateaza medicii de la cabinetele de endocrinologie Brasov? In fiecare zi, la cabinetele …

Close