Friday , July 19 2024

Scoala De Ski

Scoala de ski

Cei mici isi pot petrece vacantele de iarna la Scoala de Ski. Acestia pot lua lectii individuale. Pot invata diferite tehnici de ski si in mod colectiv. Acestia socializeaza. Distractia este prezenta. Se imbina relaxarea, voia buna si sportul intr-un mod armonios. Se pun bazele formarii unei echipe competitive.

Lectiile colective sunt lectii de grup. Acestea se adreseaza atat copiilor prescolari, cat si scolarilor. Se organizeaza si grupuri de adulti. La formarea grupelor pentru adulti se are in vedere varsta acestora. Se analizeaza nivelul de pregatire la ski al fiecaruia. Numarul maxim de participanti in randul copiilor este de maxim sase. Numarul maxim de cursanti adulti este de maxim zece persoane.

Scoala de ski

Cursantii vor fi informati cu privire la regulile de comportament pe partia de ski. Scoala de Ski dispune de un cod de conduita. Acesta va fi prezentat cursantilor inca din prima sedinta. Acestia vor invata in primul rand care sunt functionalitatile si utilitatile echipamentului care urmeaza a fi purtat. Li se va face o prezentare sumara a tuturor componentelor echipamentului. Cursurile se organizeaza pentru: incepatori, intermediari si avansati.

Cursurile sunt de initiere si de perfectionare. Monitorii de ski experimentati ofera servicii profesioniste de initiere, consolidare si perfectionare in ceea ce priveste sporturile de iarna.

Scoala De SkiProfesia de monitor de ski este reglementata de actele normative in vigoare. Ordonanta Guvernului nr. 43/2015 stabileste profesia de monitor de ski. Reglementeaza statutul acestora, precum si drepturile si obligatiile lor. Persoanele aflate in vacanta sau in timpul liber pot opta pentru a invata sa schieze. Instructorii sporturilor de alunecare pe zapada dispun de toate cunostintele necesare practicarii sporturilor de iarna. Totodata, acestia dau sfaturi si ajuta la organizarea evenimentelor de iarna.

Scoala de ski

Monitorul de schi da dovada de o tinuta etica si morala ireprosabile. Monitorul de schi trebuie sa fie un model de educatie pentru cei de a caror educatie se ocupa. Scoala de Ski pune la dispozitia monitorilor de ski o anumita emblema. Acestia o vor purta pe parcursul desfasurarii activitatilor intreprinse. Monitorul de schi este preocupat ca orele sa se desfasoare in conditii optime.

Citeste si...

Rulote Brasov

Rulote Brasov

Rulote Brasov Alegand cele mai bune Rulote Brasov, va veti bucura mult. Acestea se pliaza …

Close