Sunday , December 10 2023

Ochelari Brasov

Ochelari Brasov

Puteti avea in vedere niste Ochelari Brasov de calitate. Veti constata ca acesti ochelari vor fi alegerea cea mai buna pentru voi. Ochelarii de soare sunt un accesoriu obligatoriu pe timp de vara. Ei sunt mult mai mult decat un simplu obiect estetic. Acestia va vor proteja de actiunea negativa a razelor UV. Razele UV au si un rol in aparitia ridurilor fine. Acesta este motivul pentru care ar trebui sa va orientati catre o protectie cat mai buna.

Ochelari Brasov

Soarele emite raze UV pe care oamenii nu le percep si nici nu le vad. Acestea fac rau la nivelul ochilor. Cantitatile mici de raze UV sunt benefice pentru ca cresc nivelul vitaminei D din organism. Cu toate acestea, o expunere indelungata poate crea numeroase probleme. Expunerea la soare fara ochelari poate provoca o crestere a riscului de cataracta. De asemenea, o expunere exagerata provoaca si o crestere a incidentei bolilor degenerative.

Trebuie sa tineti cont de alegerea unor Ochelari Brasov de soare cat mai potriviti. Acestia ar trebui sa aiba o eticheta de protectie a razelor UV. Protectia trebuie sa fie cuprinsa intre 99% si 100%. Eticheta va trebui sa aiba si insemnul CE. Acest lucru insemna ca ochelarii pe care ii alegeti vor corespunde standardelor europene. Un alt lucru important este ca ochelarii sa stea cat mai bine pe nas. Daca ei vor sta bine, cantitatea de raze UV care patrunde va fi mai mica.

Ochelari Brasov

Ochelari BrasovCuloarea lentilelor nu va indica o protectie mai buna. O pelicula va proteja impotriva razelor UV. Ochelarii spre care va orientati ar trebui astfel sa aiba o pelicula de protectie. Nu culoarea lentilelor este cea mai importanta. Lentilele din plastic sunt mult mai eficiente. De asemenea, acestea sunt si mai rezistente decat cele din sticla. Cei mai potriviti ochelari ofera o absorbtie UV de pana la 400 nm.

Ochelari Brasov – Ochelarii fumurii sunt mai nocivi. Acestia vor bloca o parte din lumina, pupilele dilatandu-se. Vor patrunde mai multe raze nocive pentru ochi. Este indicat astfel sa evitati purtarea ochelarilor fara protectie. Tineti cont de toate aceste lucruri importante in alegerea voastra.

Citeste si...

Endocrinologie Brasov

Endocrinologie Brasov

Ce boli trateaza medicii de la cabinetele de endocrinologie Brasov? In fiecare zi, la cabinetele …

Close