Sunday , December 10 2023

Brichete De Lemn

Brichete de lemn

Brichetele din rumegus fac parte din categoria intitulata Brichete De Lemn. Aceste brichete se incadreaza in categoria combustibililor termici. In urma studiilor si cercetarilor efectuate s-a stabilit faptul ca brichetele de lemn sunt incalzitorul termic cu o concentratie suta la suta ecologica. Nu contin substante chimice deloc si nici aditivi. La scara larga devin din ce in ce mai utilizate.

Avantajele folosirii acestor brichete de lemn sunt multiple. La nivel national este necesara o campanie de marketing mai intensa. La nivel mondial, brichetele de lemn sunt deja preferate celorlalte categorii de incalzitori termici. Brichetele din rumegus se alatura categoriei de incalzitori termici cum ar fi : gazele naturale, produsele petroliere si lemnul masiv pentru foc.

Brichete de lemn

Pentru utilizarea in conditii optime nu sunt necesare echipamente de incalzire speciale. Daca in locuinta exista o centrala pentru lemn, aceasta va putea fi folosita fara a fi nevoie de vreo modificare structurala a acesteia. Se pot folosi inclusiv sobe si seminee. Materia prima folosita pentru confectionarea acestor Brichete De Lemn este rumegusul. Se poate folosi si scoarta de copac. Exista deseuri lemnoase obtinute ca urmare a prelucrarii lemnului in fabricile de cherestea si mobila. Astfel, se observa cu usurinta, ca exista cantitati uriase de materie prima.

Brichete De LemnMateria prima este, de cele mai multe ori gratuita. Industria lemnului este o industrie foarte dezvoltata, in continua expansiune. Toate fabricile care prelucreaza lemnul doneaza cantitati foarte mari de rumegus liniilor de brichetare. Nu au la ce sa foloseasca rumegusul ramas. Nu este in avantajul lor sa il depoziteze. Ar genera costuri suplimentare, care nu isi gasesc justificarea. Reprezentantii fabricilor de profil asigura inclusiv transportul gratuit al rumegusului catre fabricile de brichetare.

Brichete de lemn

Ca si regula generala, aceste Brichete De Lemn sunt ambalate in saci de zece kilograme. Acest aspect reprezinta un avantaj in utilizare, in comparatie cu alte categorii de incalzitori termici. In acest fel, se pastreaza curatenia. De exemplu, lemnul masiv de foc trebuie depozitat intr-un loc special destinat uscarii acestuia. Abia dupa ce este uscat, lemnul va fi transportat in locuinta. Va fi asezat langa soba, centrala sau semineu. Creeaza un anumit grad de disconfort, in comparatie cu modul usor de utilizare al brichetelor de lemn.

Citeste si...

Asfaltare Pret

Asfaltare Pret

Cine ofera informatii despre asfaltare pret pentru o curte? In mod evident, exista persoane care …

Close