Sunday , December 10 2023

Poarta Metalica Brasov

Poarta Metalica Brasov autoportanta in consola

O Poarta Metalica Brasov autoportanta in consola are particularitati specifice comparativ cu alte tipuri de porti metalice. In primul rand, poarta in consola asa cum mai este denumita poarta autoportanta dispune de un sistem de inchidere special.

Acest sistem este asemenator cu cel specific unei porti culisante insa, totusi, intre cele doua sisteme exista diferentieri majore. In cazul portilor autoportante nu este necesara existenta rolelor pe sine. Nu este necesara nici existenta unei cai de rulare fixate in sol. Poarta autoportanta nu se va suda niciodata de sina. Va exista, intotdeauna, un bloc de beton. In acesta vor fi prinse carucioarele cu role.

Poarta Metalica – avantaje

Companiile specializate in producerea, comercializarea si montajul portilor metalice autoportante vor analiza, intotdeauna cu foarte multa precizie, datele tehnice pentru portile autoportante in consola. Poarta Metalica Brasov are o greutate specifica. Are si o lungime anume. Dispune si de o sarcina maxima. Proiectantul va stabili inca de la inceput care este distanta necesara pentru ghidajul cu rulment. Se vor stabili, cu precizie, inclusiv si dimensiunile fundatiei.

Si stabilirea distantei maxime pentru opritori prezinta relevanta maxima. De regula, lungimea portii metalice in consola este cuprinsa intre valorile de trei si douazeci de metri. O poarta metalica autoportanta poate avea greutatea maxima de doua mii de kilograme.

Poarta Metalica Brasov

Poarta Metalica BrasovPortile metalice autoportante pot fi fabricate din mai multe tipuri de materiale. Cele mai utilizate materiale sunt: otelul, otelul zincat galvanizat, aluminiul precum si inoxul. Poarta Metalica Brasov autoportanta prezinta avantajul major si competitiv ca poate fi montata si pe un teren care prezinta instabilitate destul de mare.

Va functiona intotdeauna in conditii de eficienta maxima indiferent de tasarea pamantului sau de inghet sau zapada. Nu vor fi niciodata blocaje. Poarta autoportanta poate fi montata chiar si deasupra apei si va functiona perfect. Pozitia acesteia este suspendata. Nici nu va rugini niciodata, acest fapt datorandu-se componentelor zincate ale acesteia. Si automatizarea prezinta eficienta maxima.

Citeste si...

Asfaltare Pret

Asfaltare Pret

Cine ofera informatii despre asfaltare pret pentru o curte? In mod evident, exista persoane care …

Close