Wednesday , December 6 2023

Avocat Brasov

Avocat Brasov

Reprezentarea juridica in fata instantelor judecatoresti din Brasov se realizeaza, de regula, prin intermediul unui Avocat Brasov. Acesta dispune de cunostintele si abilitatile necesare in vederea promovarii in instanta a cererilor de chemare in judecata, respectiv a intampinarilor si a cererilor reconventionale. Avocatul poate sa lucreze singur sau impreuna cu alti avocati parteneri si colaboratori.

Forma de exercitare a profesiei de avocat este cabinetul individual de avocat. Dupa admiterea in profesie orice Avocat In Brasov va proceda la infiintarea propriului cabinet de avocatura. Acesta va deveni contribuabil. Va fi inregistrat in evidenta Administratiei Nationale a Finantelor Publice.

Avocat BrasovDin onorariul incasat, indiferent de calitatea clientului, persoana fizica sau juridica, avocatul va achita contributia stabilita de baroul Brasov. Deasemenea, acesta va chita cota parte aferenta impozitului pe profit, datorat la bugetul local. In cadrul baroului, este infiintata Casa de Sanatate, unde avocatii vor achita contravaloarea contributiei pentru sanatate. Avocatii lucreaza in regim independent. Avocatura este o profesie liberala, care le confera posibilitatea avocatilor de a avea cat mai multi clienti.

Citeste si...

Trupa Cover

Trupa Cover

Trupa cover si avantaje ale muzicii pentru evenimentele dumneavoastra Trupa Cover – Lumea evenimentelor se …

Close